Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- اقدامات جهادگونه همواره ثمرات شیرینی داشته و تنها کافی است با تمام قوا در عرصه‌ای ورود کرد تا شاهد ثمرات خوبش بود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، منطقه گودال‌نشینان یا گود فخار مشهد که در شهرداری منطقه 5 واقع شده در گذشته با مشکلات متعددی در زمینه اجتماعی روبرو بوده؛ سطح پائین‌تر خانه‌های این منطقه از زمین عاملی بود تا این منطقه به نام «گودنشینان» معرفی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما اینک مدتی است که با رویکردی جهادی، اقداماتی اساسی در این منطقه از شهر مشهد آغاز شده تا زخم‌های چندین ساله ساکنان این منطقه التیام پیدا کند.

براساس اعلام میلاد مرادنیا؛ سرپرست شهرداری منطقه 5 مشهد 57 خانه در داخل این گود است و 50 درصد گود نیز به صورت زمین خالی است.

وی ادامه می‌دهد:  پیش از این در محل گود، تپه‌های ناهموار و محل تجمع معتادان و سرنگ بوده اما اینک وضعیت بهبود پیدا کرده و با ورود به گود اتفاقات بسیار خوبی رخ داده است؛ در حال حاضر گود کاملا تسطیح شده و در گود یک دیوار هفت متری وجود دارد که عنوان «دیوار سبز» به آن داده‌ایم که کیفیت زیبایی به آن داده است.

600 گروه جهادی تخصصی امربه معروف در کشور تشکیل شداستاندار گیلان: تحقق مطالبات مردم با مدیریت جهادی ممکن استآخرین اخبار زلزله گلستان| رامیان برای چهارمین بار لرزید/ کلنگ بازسازی به زمین زده شد/ گروه‌های جهادی هم وارد میدان عمل شدند

مرادنیا خاطرنشان می‌کند: در یکی از دیوارها نیز متناسب با هویت منطقه قرار است نقاشی صورت بگیرد و قرار است هویت منطقه روی این دیوار نقاشی شود.فضای سبز در 1234 متر زمین در دستور کار است که قرار است در آن پارک کودک و فضای سبز ایجاد شود.با یکی از درشت مالکین نیز در حال رایزنی هستیم تا زمین فوتبال در آنجا ایجاد شود.

وی ادامه می‌دهد: خود گود نیز مسائل اجتماعی و اقتصادی خاصی دارد که اقدامات خوبی نیز در این راستا صورت گرفته تا معضلات به صورت کامل برطرف شود.بحث فاضلاب گود نیز که پائین‌تر از سطح منطقه است جلساتی با آب و فاضلاب برگزار شده تا گود تحویل آب و فاضلاب شود تا این موضوع نیز ساماندهی شود.

در تصاویر زیر شاهد عملیات‌های مختلف در این گود، تصاویری از وضعیت قبلی گود، عملیات تسطیح و آماده‌سازی زمین بازی و پارک کودکان هستید:

انتهای پیام/282/ش

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۲۳۷۸۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید

علی بیت الهی رئیس مرکز زمین شناسی مرکز تحقیقات راه مسکن و شهرسازی در گفت‌وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  استان خوزستان با وجود آنکه عمده ترین منابع آبی آب های سطحی را دارد در معرض فرونشست زمین قرار دارد گفت: در این منطقه فرونشست زمین با گستردگی قابل ملاحظه ای در حال رخداد است. 

وی یاد آور شد: طبق بررسی های صورت گرفته  این فرونشست زمین در مساحتی نزدیک به ۲۰هزار کیلومتر، حدود ۳۰درصد مساحت  استان خوزستان را در برگرفته  و این منطقه تحت تاثیر فرونشست زمین قرار گرفته است‌.

بیت الهی اظهار کرد: خصوصیت بارز پدیده فرونشست زمین در خوزستان ، وسعت بالا و مقدار متوسط پائین نرخ سالیانه است که دلالت بر سطحی بودن افت آب و همچنین معرف حساس بودن ارتفاع سطح به تغییرات آب نهشته های آبرفتی ریزدانه نه چندان عمیق است. 

وی با بیان اینکه اثر فرونشست زمین را در زمین های هموار  ایذه،  بهبهان، شوش، دزفول،الوان، اهواز،بستان، دشت آزادگان،بندرماهشهر و امیدیه، رامهرمز و لالی  شناسائی شده است  افزود:  نرخ سالیانه فرونشست در این مناطق کمتر از ۵ سانتی متر است و  در شوش ۷ سانتی متر و شهرستان اهواز ۶ سانتی متر در سال نیز برآورد شده است. 

او تاکید کرد:کاهش حجم آب های سطحی، استمرار برداشت از آبخوان ها دلایل اصلی توسعه وسیع پهنه های فرونشستی زمین در استان خوزستان است.

بیت الهی  با بیان اینکه  ۶ هزار بنای تاریخی، ورزشگاه نقش جهان، ۲ پالایشگاه، ۳ فرودگاه و ۲/۵ میلیون نفر در معرض تهدید فرونشست زمین قرار دارند افزود:  فرونشست در اصفهان به صورت ویژه به مرحله اضطراری رسیده است و در مطالعه موردی فرونشست را در اصفهان بررسی کردیم و امیدواریم به‌صورت پایلوت بتوان راهکارهای مهار این پدیده را در این استان اجرائی کرد.
او تصریح کرد: مهار پدیده فرونشست تدریجی صورت می‌گیرد و فرونشست در اصفهان متوقف نشده و کماکان با نرخ بیشینه حدود ۱۵ سانتی‌متر در سال در حال پیشروی است.

وی بیان کرد:  چنانچه جریان دائمی زاینده‌رود با کنترل بهره‌برداری از منابع آب‌های زیرزمینی برقرار شود، می‌توان در بازه زمانی ۱۵ساله شاهد مهار فرونشست در اصفهان بود، جریان دائمی زاینده‌رود به عنوان شاهرگ اصفهان می‌تواند به کنترل پدیده فرونشست در اصفهان کمک کند.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • لزوم تخصیص زمین برای ساخت ۵۰ هزار واحد مسکونی
  • «۳۱ رویا» از جواد مولانیا به روی صحنه می‌رود
  • جواد مولانیا «سی و یک رویا» را به صحنه می‌برد
  • همه باید در قبال مسئولیتی که به ما سپرده شده است کار جهادی انجام دهیم
  • ادامه روند افزایش تدریجی دما در خراسان رضوی
  • گروه جهادی شهدای صمصامی ناجی زن باردار کوهرنگی
  • پیش بینی افزایش نسبی و تدریجی دما در استان گلستان
  • رویش گل‌های بهاری در دل کوه‌های روستای شوراب + فیلم
  • فرونشست در اصفهان و خوزستان به بیش از ۷تا۱۰ سانتی متر رسید
  • بهره برداری از کانال آب‌رسانی در سپیدان